0 Woorden gevonden, in volgorde van score en moeilijkheid van de door te geven letters
Hoogste score   Moeilijkste door te geven letters
   WordOn Helper in andere talen: Woorden generator WordOn Italiaans Woorden generator WordOn Engels

   Hoe gebruik ik WordOn Helper?

   In de WordOn Helper kan je heel eenvoudig de spelsituatie kopiëren. Voer een letter in en ga automatisch naar het volgende vakje, met de backspace toets kun je terug om letters te wijzigen. Met de spatie toets kun je alle mogelijke bonus waarden van het vakje zien (WordOns, 2xL, 3xL, geen bonus). Je kunt de bonus waarde ook instellen met behulp van de toetsen 1-2-3-4 of door met je muis op het bonus vakje te klikken. Voor een blanco letter gebruik je “?” (vraagteken).

   SNELTOETSEN:

   pijltjes: met pijltje naar rechts ga je naar het volgende vakje, met pijltje naar links ga je naar het voorgaande vakje.
   spatie: bekijk alle bonus waarden van het vakje.
   1. stel de bonus in op WordOns (deze letter wordt doorgegeven aan de tegenstander).
   2. stel de bonus in op 2xL (dubbele letterwaarde).
   3. stel de bonus in op 3xL (driedubbele letterwaarde).
   4. geen bonus.

   Met WordOn Helper vind je de woorden met de hoogste score en nog veel meer

   Heb je er genoeg van om steeds te verliezen van je vrienden met WordOn? Heb je veel geld uitgegeven aan het kopen van sterren? Word onoverwinnelijk en overtref al je Facebook vrienden met de hulp van WordOn Helper! De generator helpt je op twee verschillende manieren. In de linker kolom verschijnen de woorden met de hoogste score, terwijl de rechter kolom de woorden weergeeft die het je tegenstander moeilijk maken om de letters te gebruiken die je doorgeeft en zo de dubbele score bonus te verkrijgen. Kies je spel strategie en vergroot je kansen om te winnen. WordOn Helper is de beste online WordOn HD generator beschikbaar en winnen was nog nooit zo eenvoudig!

   Wat is WordOn HD?

   WordOn is een spelletje gemaakt door het Duitse FlareGames waarbij je, net als met Angry Words, woorden moet vormen van de zeven letters die tot je beschikking staan, om zodoende de hoogste score te behalen. Het is een spelletje dat je met een tegenstander speelt en bij iedere beurt beschik je over zeven letters plus twee letters die je tegenstander aan je heeft doorgegeven.

   Hoe speel ik WordOn HD?

   Iedere letter heeft een bepaalde waarde en de vakjes waar je de zeven letters in kunt plaatsen kunnen een bonus waarde hebben. Als je erin slaagt om een woord te vormen met vijf van je eigen letters plus de twee letters die je tegenstander aan je heeft doorgegeven dan verdubbelt de woord score! Met ieder correct woord (en ieder gewonnen spel) word je beloond met munten die omgezet kunnen worden in sterren waarmee je op verschillende manieren je voordeel kunt doen tijdens het spel. Een handig voordeel is de munten meter die je direct vertelt of het woord dat je wilt spelen correct is en hoeveel punten het waard is. Met de online generator van WordOn Helper wordt winnen eenvoudig. Voer je letters in en bereken automatisch de woorden met de hoogste score en het grootste voordeel. WordOn is beschikbaar in Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans, Zweeds en Noors voor Apple IOS en Android. Verbind WordOn HD met je Facebook account en daag direct je vrienden uit voor een spelletje!

   WordOn munten en sterren

   Iedere keer als je een woord speelt verdien je een aantal munten, met deze munten kun je sterren kopen die je nodig hebt om de extra hulp functies van het spel te kunnen gebruiken. Je kunt ook munten kopen met echt geld, maar met de WordOn Helper hoef je nooit meer te betalen om te kunnen winnen!

   Letterwaarde, bonus en functie toetsen in WordOn

   Hieronder een beknopte maar handige gids waarin alle toetsen en functies van WordOn worden toegelicht.

   Schud
   Schud
   Schud je letters om je te helpen nieuwe woorden te vormen.
   Wissel
   Wissel
   Als het je niet lukt om een woord te vormen kun je letters omwisselen: twee letters uit jouw pot worden aan je tegenstander gegeven als WordOn letters, terwijl jij twee nieuwe letters krijgt. De beurt gaat dan over naar de tegenstander.
   Gluur
   Gluur
   Je kunt op twee manieren gluren: bekijk de letters van je tegenstander of de letters die nog in de pot zitten. Beide functies kosten een ster.
   Hint
   Hint
   Het kost een ster om de eerste letter te zien het woord met de hoogst mogelijk score. Iedere volgende letter kost een extra ster.
   WordOns
   WordOns
   De letters op de WordOn vakjes worden doorgegeven aan de tegenstander. Benut deze vakjes door er letters in te plaatsen die het je tegenstander moeilijk maken.
   Dubbele letterwaarde
   Dubbele letterwaarde
   De waarde van de letters in deze vakjes wordt verdubbeld (2xL) of verdriedubbeld (3xL). Als je een woord van zeven letters legt, ontvang je voor de zevende letter een extra bonus van +10!
   Letters met dubbele waarde
   Letters met dubbele waarde
   De letters die je van je tegenstander hebt gekregen hebben een dubbele waarde als je ze gebruikt in een woord, maar als je ze niet gebruikt wordt hun waarde afgetrokken van de totale score van je woord!

   Download WordOn en begin meteen te spelen!

   Via deze links kun je WordOn downloaden voor je smartphone: als je een iPhone of iPad heb download dan van de App Store, als je een Android mobiel hebt (Samsung Galaxy, etc.) download dan van de Play Store.

   download WordOn van de Apple Store als je een iPhone of iPad hebt download WordOn van Google Play als je een Android smartphone hebt